Advertising

Daha Fazla Film İçin Alttaki Reklama Tıkla

0 com

Queen Of Damned - Lanetliler Kraliçesi Online İzle

http://queenofthedamned.warnerbros.com/images/poster-onesheet_t.jpg

Konu:
Efsanevi vampir Lestat (Stuart Townsend), yüzlerce yıllık uykusundan uyanır ve yeniden dünyaya dönmeye karar verir. İnsanları etkileyebilmek için günümüz dünyasında ilah kabul edilen bir rock yıldızı olur. Lestat'ın müziği insanları peşinden sürüklerken, buzullardaki mezarında dünyayı ele geçireceği zamanı bekleyen vampirler kraliçesi Akasha (Aaliyah) bekleyişinin bittiğine karar verir. Bu planında Lestat'ı da kullanmayı düşünmektedir. En güçlü vampir olan Kraliçe Akasha'nın dünyayı cehenneme çevirme planı durdurulabilecek midir ? Matrix 2 ve 3'te oynaması planlanan Amerikalı Rap yıldızı Aaliyah, bu filmin çekimlerinden hemen sonra geçirdiği bir uçak kazasında yaşamını yitirmişti.

PART 1:


PART 2:
Read more »
0 com

Twilight- Alacakaranlık- Türkçe Dublaj

8489456456456464654p

Konusu:
On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında bir birlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.

PART 1:


PART 2:


PART 3:


PART 4:


PART5:
Read more »
0 com

Karanlıklar Ülkesi 3 ( Rise Of The Lycans ) - Online İzle ( Tr. Altyazılı)

http://moviestudio.files.wordpress.com/2009/03/underworld_rise_of_the_lycans_ver6.jpg

Konusu:
Serinin ilk iki bölümünde yer alan Martin Sheen ve Bill Nighy'nin yanı sıra Nip/Tuck dizisinden hatırlanabilecek olan Rhona Mitra da filmde rol alacak. Underworld serisinin yaratıcısı ve ilk iki bölümün yönetmeni olan Len Wiseman ise yönetmen koltuğundan yapımcı koltuğuna geçecek. Filmin yönetmenliğini ilk iki bölümde görsel efektleri geliştiren Patrick Tatopoulos üstlenecek. Filmde kurt adamlarla ölüm taciri olarak anılan aristokratik vampirler arasındaki mücadele anlatılacak.


Not : Filmin tam uyumlu altyazısı entegre edilmiştir

PART 1:


PART2:
Read more »
0 com

Karanlıklar Ülkesi: Evrim 2 (Underworld Evolution) ( Türkçe ) - Online İzle

http://filmjournal.net/colinp/files/2006/07/underworld-evolution1.jpg


Filmin Konusu :

Selene (Kate Beckinsale) hayatı için pazarlık yapabileceği tek kişi olan vampirlerin kralı olan Marcus (Tony Curran)' u aramaktadır. Bir melez olan Michael (Scott Speedman) Selene'e bu konuda yardım etmek istemektedir fakat içindeki Kurt adam kanını kontrol edip edemeyeceğini bilmemektedir. Selene onun arkadaşlığını reddeder. Aşkları genetik kodlardan daha güçlüdür ama Marcus, Selene'i yok etmeye çalışır. Aralarındaki mücadeleden sonra ortaya çıkan ise bu mücadeleden bile daha korkunç bir gerçektir. Selene kendi ailesi bile ihanet etmiştir. Ve Selene intikamını alacaktır.

PART 1:


PART 2:
Read more »
0 com

Karanlıklar Ülkesi 1 [2003] - Underworld 1



Film Konusu:
Underworld, vampirlerle kurtadamlar arasındaki eskiden kalma yıkıcı ve kanlı bir savaşa karşı kurgulanmış bir film. Başrolde Beckinsale'i 10 adam gücünde zarif bir savaşçı vampir Selene olarak izleyeceğiz. Her ne kadar asli görevi kurtadamları öldürmek olsa da, savaşı sonlandırmak isteyen Michael'a (Speedman) aşık olunca hayatlar bir anda değişir.

PART 1:


PART 2:
Read more »
0 com

Kan Emiciler - Blood Suckers Online İzle

http://i43.tinypic.com/15yx6qv.jpg

Konu:
2205 yılında insanoğlu dünyadaki hammaddeler tükenince uzayı tamamen araştırmış bulunuyordu. Ancak burada da vampir özelliği gösteren bir yaşam biçimi de buldular. Buradaki vampirleri yok etmek için kurulan özel birlik bilimadamı Fiona (A.J. Cook) tarafından bir çağrı alınca Nicholas Churchill (Joe Lando) tüm takımıyla, aralarında yarı vampir Quintana (Natassia Malthe) ile beraber dağ kolonisine doğru yola çıkar.

PART 1:


PART2:


PART3:


PART4:
Read more »
0 com

Vampirin Öpücügü - Kiss Of The Vampire Türkce Altyazili

http://sinemaseyret.turkblog.com/public/blogs/sinemaseyret/2009/03/15/a378.jpg


Konu:
ABD’nin orta batısına akın eden kan emici vampirlerin, burada aşkla da tamamlanan öyküleri.

Part 1:


PART 2:


PART3:


PART 4:
Read more »
0 com

Vampires (Vampirler) 1998 Türkçe Dublaj Online İzleyin








Heryer Karanlıktır. İnsanlar İçin Tek Bir Kaçış Yolu Vardır Ya Ölümdür Yada Vampiri Hissetmektir.




PART 1:


PART2:


PART3:


PART4:
Read more »
0 com

Açlık - Hunger - online izle - 2008

http://i41.tinypic.com/vwxxzs.jpg

Konusu:

IRA ile ilişkilendirilmiş bu filmde, Bobby Sands’in insanlık dışı muamelelere maruz kalışı sert bir dille ele alınıyor.

Mahkumların battaniye ve yıkanmama eylemleriyle ilerleyen direnişleri, altı hafta süren açlık grevi ile doruğa çıkıyor. Hayatı mücadele ile geçmiş Sands’ın kendi vücudunu yaşamının son savaş alanı olarak addedmesiyle yaşanan dramatik süreç muazzam bir etkileyicilikle gözler önüne seriliyor.

En az hapishane mahkumları için olduğu kadar gardiyanlar için de tam bir cehennem olan hapishane dahilinde gardiyanların alt üst olmuş psikolojisi de aktarılıyor.


Bölüm 1:


Bölüm 2:


Bölüm 3:
Read more »
0 com

Bram Stoker’s Dracula online izle

BramStokersDracula.jpg Bram Stoker's Dracula image by sany_k



Genç bir avukat olan Jonathan Harker, görevi gereği Doğu Avrupa’da küçük gizemli bir kasabaya gelir. Burada ölümsüz vampir Drakula tarafından kaçırılan Harker, onunla birlikte Londra’ya gitmek zorunda kalır. Drakula, Harker’ın nişanlısı Mina’nın fotoğrafını görerek etkilenmiş ve genç kızı ele geçirmek istemektedir. Önce Mina’nın yakın arkadaşı Lucy’i ele geçiren Drakula’ya karşı Lucy ve arkadaşları direnmeye çalışacaklardır.

Bram Stoker’ın romanından ünlü yönetmen Francis Ford Coppola tarafından uyarlanan Drakula, vampir filmleri arasında en unutulmaz klasiklerden biri olarak yer edinmiştir. Drakula’yı oynayan Gary Oldman ve Van Helsing rolündeki Anthony Hopkins gibi dev isimleri kadrosunda barındıran yapım, 1993′de makyaj, kostüm ve ses efektleriyle Oscar almıştı.


Burdan İzle:
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-4730709865316847392
Read more »
0 com

Let The Right One In - Harika Film İmdb:8.2

http://chud.com/articles/content_images/5/let_the_right_one_in_ver3.jpg




Konusu:
Oskar Stockholm'un banliyölerinde yaşayan, çevresi tarafından pek aldırış edilmeyen 12 yaşında bir çocuktur. Oldukça sıradışı bir kız olan Eli'ye aşıktır. Oskar, güneş ışığına dayanamayan, geceleri dışarı çıkan Eli'nin sırrını öğrenir. Onun başka insanların kanına muhtaç olan bir vampir olması Oskar'ı bir seçimin eşiğine getirir.
romantizmin vampirizm ile harmanlandığı, 2008 isveç yapımı korku filmi. gerilim-korku sineması klişelerle beslenmeye başladı ve insanlar sıkıldı. ama bu film türüne yeni bir renk verecek gibi gözüküyor.


PArt 1:


Part 2:
Read more »
0 com

30 Days Of Night- 30 Gün Gece 2007- Türkçe Dublaj




Konusu:
Alaska’nın ücra bir köşesindeki Barrow kasabası her kış, 30 gün boyunca, zifiri karanlığa gömülür. Çoğu kasaba sakini güneye yöneldiği için hüzünlü bir dönemdir bu. Bu kış, ortaya gizemli bir grup çıkar: Bu grup, kasabada kalan insanlarla beslenmek için son bulmayan bu karanlıktan faydalanmayı beklemektedir. Columbia Pictures’ın “30 Days of Night/30 Gün Gece” filminde, Barrow Şerifi Eben (Josh Hartnett), ayrı yaşadığı karısı Stella (Melissa George), ve sayıca gitgide azalan hayatta kalanlar grubu tekrar gün ışığına kavuşana dek ayakta kalmak için ellerinden gelen her şeyi yapmak zorundadırlar.




Burdan İzle:
Read more »
0 com

I AM Omega - Türkçe Altyazılı - online izle

http://z.about.com/d/classicfilm/1/0/O/5/-/-/omega_man.jpg



Filmin Konusu:

Richard Renchard (Mark Dacascos) eski bir yeşil bereli askerdir. Kendisi biyolojik bir silah bulunduktan sonra hayatta kalmıştır. İnsanlar ilginç bir virüse yakalanmıştır. Richard Renchard ise biyolojik silahından dolayı hayatta kalmış son insandır ama son canlı değildir. Eşi ve oğlunu da bu virüsten dolayı kaybettiğinden kızgın olan Richard artık hayata küsmüştür fakat insanları aramaya devam etmektedir. Dünyada sadece Richard ve zombiler kalmıştır. Zombilere rastladıkça onları öldüren Richard'ın bir gün bilgisayarı yeni bir sinyal alınca, dünyada başka bir insanın daha olduğunu öğrenir. Üstelik aynı insanla birlikte iki farklı kişi daha vardır. Aynı iki adam Richard'ı bulurlar ve ona Brianna isimli kadının anti-virüs olabilecek bir şeye sahip olduğunu söylerler fakat bu iki adam aslında iyi adam değillerdir.


Bölüm 1:


Bölüm 2:
Read more »
0 com

Dirilis:Vampir Avcisi - Rise: Blood Hunter (2007) - Türkce Dublaj



Konusu:
Sadie (LUCY LIU) bir araştırmacı gazetecidir ve araştırmaları sırasında Los Angeles’in genç ve modern insanlarını içine çeken gizli bir tarikata denk gelir. Ortadan kaybolan bu gençlerin öldüğü anlaşılınca, Sadie bunun nedenini anlamak ister. Araştırmasının ortasında bu hunharca cinayetlerin ardındaki kişinin eline düşer. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Sadie karanlık bir yerde uyanıp aydınlığa çıkmaya çalışınca, artık yaşamadığını ama ölü de olmadığını fark eder. Los Angeles merkezinin kalabalık sokaklarında amaçsızca gezinirken, duyularının zayıflamaya başladığını hisseder; susuzluğunu gidermek için beslenmek zorundadır ve ihtiyaç duyduğu besin kandır. Açlığını gidermek için masum insanları nasıl öldürebilir ki? Ölü olması gerektiği halde neden hayattadır? Detektif Rawlins (MICHAEL CHIKLIS) tek kızını aynı tarikata kurban vermiştir. Bu durum karşısında çılgına dönen adam kızının katilini bulmaya ve intikamını almaya ant içer. Sadie ile yolu kesişince, katilin Sadie olduğunu sanır, ama kısa süre sonra Sadie’nin aslında onu tek çocuğuna o korkunç şeyleri yapanlara götürecek kişi olduğunu anlar. Rawlins ve Sadie aynı şeyin peşindedirler; amaçları aynı kişiyi öldürmektir. Dolayısıyla, her ne kadar Sadie dedektifin kızı kadar ölü olsa da, güç birliği yapmak akıllıca olacaktır. Avlarının peşine düştüklerimde, Sadie ve Rawlins aralarında bir anlaşma yaparlar: Tarikatın başını bulabilmek umuduyla tüm üyelerini öldüreceklerdir ki daha fazla masum insan katledilmesin.


Burdan İzle


Read more »
0 com

Vampirlerin Şafağı - Online İzle

http://img2.blogcu.com/images/b/e/d/bedavafilmizlesene/vampirlerin-safagi-bedava-online-film-izle.jpg

Filmin Konusu:

Doktor Annika genetik uzmanıdır. 17 yaşındaki kızı Saga ile yeni bir şehre taşınırlar. Doktor Annika'nın yeni işe başladığı hastanede ve şehirde tuhaf olan gelişmeler yaşanır. Hastanede yaşanan hırsızlık ile karlarla kaplı şehirde dehşet verici bir sırrın ortaya çıkmasıyla, bir kovalamaca başlayacaktır. Vampirler üzerine çekilen filmlerden ayrılan yönleriyle, zengin bir vampir filmidir. Vampirler Şafağı, 2006 yılında Fantasporto Fantastik Filmler Festivali'nde en iyi film ödülünü almıştır.

Bölüm 1:
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=5755909675768108498

Bölüm 2:
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=8975780015437062004
Read more »
0 com

İkiz Vampir Avcıları - Chin Gei Bin- Türkce Dublaj

http://www.indirmeden-filmizle.com/wp-content/uploads/2008/12/1226841792_893006fde5d5e5d0dccd103453ad1bcc_58169.jpg

Filmin Konusu:

Hong-Kong’lu ünlü bir dövüş ustası olan otobüs şöförünün yardımıyla dünyayı vampir istilasından kurtarmak gibi büyük bir sorumluluğu üstlenen ikiz genç kızların hikayesini konu alan aksiyon komedi türündeki film,dövüş sahneleriyle göz dolduruyor.

Tür:Aksiyon,Komedi,Korku,Macera

Bölüm 1:


Bölüm 2:


Bölüm 3:


Bölüm 4:
Read more »
0 com

Vampir Yarasalar - Online İzle



http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=6079522682438171327
Read more »
0 com

Vampyrer - Vampir - Türkçe Altyazılı

Vampir



Yönetmen: Peter Pontikis
Senaryo: Peter Pontikis
Tür: Gerilim
Yıl: 2008










KONUSU:



Vanja ve Vera herkesten farklı iki kız kardeştir. Bir gece kulübünde, bir motosiklet çetesinin liderini öldürüp kanını içerler. Diğer çete elemanları bu olayı fark ederler ve intikam için iki kardeşin peşine düşerler.




İZLE:



http://www.megavideo.com/?v=7XJT3AT6

http://www.megavideo.com/?v=ZTLCYVDX
Read more »
0 com

Blade 3-Trinity Türkçe Dublaj

Filmin Konusu:

Vampilerin hazırladığı bir tuzak sonucunda, vampir avcısı Blade’in üzerine bir cinayet yıkılır. Polis ve FBI’ın araştırmaları sonucunda bütün ipuçları Blade’i işaret etmektedir.

Bunun üzerine FBI ajanları Blade’i tutuklarlar. Suçsuz olduğuna kimseyi inandıramayan Blade’in hikayesine inanan sadece iki ajan vardır.

Bu arada tüm vampirlerin lideri olan Dracula dünyayı ele geçirmek için gizli bir plan kurmaktadır. Bu planı bozmak için Blade kendisine inanan iki ajanla birlikte zorlu bir savaşa hazırlanmaya başlar.



PART1


PART2
Read more »
0 com

Blade 2

http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics/poster_blade2.jpg

Bu filmde Blade, sadece insanları değil, vampirleri de öldürerek türeyen bir vampir türüyle mücadele ediyor. Bu işi tek başına yapamayacağından ' Reaper ' adındaki yeni vampir türünü durdurabilmek için ezeli düşmanı Damaskinos'la işbirliğine girmek zorunda kalıyor. Ölümlü ve ölümsüz herkes için tehlikeli olan bu vampirleri durdurabilmek için Damaskinos'un kızı Nyssa ve ortağı Asad Blade'e birlikte mücadele etme teklifinde bulunuyorlar.





Burdan İzle:
Read more »
0 com

Blade 1 - Bıçağın İki Yüzü

vampirler her geçen gün çoğalmaktadır ve insnlara saldırmaktadır. yine bir gün olağan saldırılarında hamile bir bayana saldırılar.Blade 1 izle (Bıçağın İki Yüzü) – Online İzleBlade 1 izle (Bıçağın İki Yüzü) – Online İzle saldırı sonucu kadın ölür ama çocuğu dünyaya gelir. yarı insan yarı vampir olan bu çocuk ilerde tüm vampirlere savaş açacak bir süper kahraman olacaktır.



Part1:


Part2:
Read more »
0 com

Van Helsing - Vampir Avcısı

http://kittykatc.files.wordpress.com/2009/05/van-helsing-av-guix.jpg
Filmin Konusu :

Gabriel Van Helsing, hatırlamadığı geçmişindeki bir lanetten dolayı reddemediği bir görev almıştır. Vatikan’daki gizli bir örgüt için çalışan Van Helsing, dünyaya kabuslar yaşatan şeytani yaratıkları avlamaktadır. İnsanlık için yaptığı büyük iyilikler anlaşılamadığı için Van Helsing kahraman değil, bir katil olarak görülmektedir.

Efsanevi ölümsüz vampir Kont Drakula’yı yoketmek için Transilvanya’ya gönderilen Van Helsing, bu bölgenin Drakula’nın yarattığı korku havasıyla onun tarafından yönetildiğini görür.

Drakula’nın en büyük düşmanı olan çingene Valerious ailesinin hayatta kalan son bireyi Anna Valerious’la tanışan Van Helsing, genç avcı kadının ailesinin intikamını almak için Drakula’yı avlamak istediğini öğrenince, ortak düşmanlarına karşı güçlerini birleştirme kararı alırlar.

İki avcının amaçlarına ulaşabilmeleri için, Drakula’yı ve onun yarattığı korku imparatorluğunun şeytani güçleri olan Kurtadam ve Frankenstein’ı da yenmeleri gerekecektir.

1. Bölüm



2.bölüm

Read more »

Daha Fazla Film İstiosan Alttaki Reklama Tıkla